Magazin > VIP
26 ogledov

Še en Kardashianov zakon na majavih tleh

Khloe Kardashian Lamar Odom FameFlynet
V javnosti so se spet pojavile govorice, da se končuje še en slavni zakon, tokrat naj bi šlo za Khloe Kardashian in Lamarja Odoma.

Kot poroča ameriški tabloid National Enquirer, naj bi se Khloe že pred časom odločila, da bo zapustila svojega moža Lamarja, ker naj bi se bala, da bo uničil njeno kariero in srečo. K temu naj bi jo vztrajno spodbujala njena mama Kris, ki trdi, da je Lamar zguba, hčerki pa je že priskrbela imena najvplivnejših ločitvenih odvetnikov na Beverly Hillsu.

Poleg tega naj bi se Kloe že zagledala v drugega, in sicer v raperja The Gama, tabloid pa piše, da oko uhaja tudi Lamarju. Ta naj bi svojo ženo razočaral tudi s tem, ko je rekel, da je bil njen odhod iz šova X Factor pravi "blagoslov", saj je njeno mesto doma, kjer mora početi vse, kar je v njeni moči, da zanosi.

Khloe najnovejših govoric o ločitvi še ni komentirala, je pa pred časom povedala, da ne bo kar tako vrgla puške v koruzo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.