Magazin > VIP
22 ogledov

Še en škandal na šoli Oprah

Pred dvema letoma so v internatu aretirali vzgojiteljico, ki je bila obtožena fi Žurnal24 main
V internatu, ki ga financira slavna Oprah Winfrey, je prišlo do novega škandala. Dekleta so kršila pravila vedenja.

Kraljico pogovornih šovov Oprah Winfrey je doletel spolni škandal, povezan z njenim dekliškim internatom v Južnoafriški republiki, potem ko so nekatera od deklet izključili iz šole zaradi neprimernega vedenja in spolnega nadlegovanja sošolk.

Trpinčenje in nadlegovanje
V pismu, ki so ga s šole poslali staršem ene od obtoženih sedmih učenk, piše: "Spoznali smo vas za krivo fizičnih stikov spolne narave z drugo učenko v internatu, nadlegovanja, trpinčenja drugih deklet in laganja preiskovalcem."

Predstavnica za stike z mediji Lisa Halliday je potrdila, da so dekleta res kršila pravila vedenja, Winfreyjeva pa je v izjavi za javnost povedala: "Razočarana sem nad tem, da nekatera od deklet niso upoštevala pravil šole. Vznemirjajoče je, ko mora biti učenec suspendiran ali izključen," je povedala in dodala, da se na šoli trudijo gojiti medsebojno spoštovanje in spodbujati učence, da bi izpolnili svoj potencial. Kljub temu pa meni tudi, da mediji iz tega delajo škandal zato, ker je šola povezana z njo: "Neprimerno vedenje, zaradi katerega so učenci izključeni, najdemo v šolah po vsem svetu, žal pa ti običajni prekrški šolo postavljajo pod žaromete zaradi mojega imena."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.