Magazin > VIP
7071 ogledov

Še en udarec za bolnega Michaela J. Foxa

michael j. fox
Zvezdnik res nima sreče …

Ameriški igralec Michael J. Fox, ki je za Parkinsonovo boleznijo zbolel pri 29. letih, je razkril, da se bori z novo zdravstveno težavo. 
“Imam ponavljajočo se težavo s hrbtenjačo,” je povedal zvezdnik in dodal, da je začel vse pogosteje izgubljati ravnotežje.

“Poskušal sem ugotoviti, ali je ta težava povezana s Parkinsonovo boleznijo ali hrbtenjačo. Stanje se je tako poslabšalo, da je bilo treba na operacijo, po njej pa na terapije,” je razložil Fox in dodal, da se mu je stanje nato popravilo do te mere, da je lahko sprejel novo vlogo. Nato pa je spet udarila usoda …  “Preteklega avgusta bi moral v službo. Vstal sem, šel v kuhinjo na zajtrk, se spotaknil in padel. Poškodoval sem si roko.” Poškodba je bila tako resna, da je moral igralec spet pod nož. “To je bil zame velik udarec.”

Fox sicer piše že svojo četrtko knjigo. Njegove prve tri biografije so bile velike uspešnice. Tokrat se bo ukvarjal z vprašanjem, ali ljudem daje lažno upanje.  Po težavah s hrbtenjačo je namreč spoznal, da obstaja veliko ljudi, ki imajo še hujše težave. “S svojim stanjem sem se sprijaznil. A lahko je še slabše … Ko ne moreš več hoditi in si noč in dan odvisen od drugih,” pravi igralec, ki sedaj poskuša najti nove načine, s katerimi bi pacientom, ki bolehajo za isto boleznijo kot on, vlil novega upanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.