Magazin > VIP
62 ogledov

Še ena pevka priznala, da je biseksualka

Kesha FameFlynet
Potem ko je istospolno usmerjenost priznala britanska pevka Jessie J, se je zdaj opogumila še Ke$ha. Priznala je, da rada ljubimka z obema spoloma

Ke$ha je v nedavnem intervjuju za revijo Seventeen priznala, da med rjuhami ne pozna med, ter da "igra za obe moštvi". "Nisem nora le na moške, rada imam ljudi. Pri meni se ne gre za spol, gre se za energijo, za povezanost," je razložila in dodala: "Rada stojim ob strani vsem homoseksualcem, transvestitom in transseksualcem. Preprosto ne prenesem ljudi, ki se norčujejo iz drugih."

Sicer pa 25-letna pevka ni edina, ki je priznala, da je biseksualka, to je pred časom razkrila že Lady Gaga: "Rada imam ženske in z večimi sem že imela spolne odnose. O tem govori tudi moja pesem Poker Face." Pred nekaj meseci pa je svojo spolno usmerjenost odkrito priznala tudi britanska pevka Jessie J. "Ni me strah priznati, da se dobro počutim v svoji koži in nikoli nisem skrivala, da ljubim ženske." Jessie je sicer na začetku kariere zatrjevala, da je biseksualka, potem pa je sčasoma le priznala, da je lezbijka.

Da so biseksualke so priznale tudi Pink, Katy Perry, Madonna, Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Megan Fox, Christina Aguilera in mnoge druge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.