Magazin > VIP
18 ogledov

Še eno opravičilo za Sandro

Bullockova bo zaigrala ob Tomu Hanksu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Prevarana Sandra Bullock je prejela še eno opravičilo, tokrat od druge ljubice njenega moža.

Tudi druga ženska, ki je imela romanco z Jessejem Jamesom, medtem ko je bil poročen z igralko Sandro Bullock, se je prevarani ženi opravičila zaradi vseh bolečin, ki jih je utrpela ob razkritju afere.

Melissa Smith se je za to odločila le nekaj dni po tem, ko se je tetovirana manekenka Michelle McGee, ki je prva razkrila Jamesovo nezvestobo, Sandri opravičila.

V pismu, ki ji ga je poslala preko faksa, je Smithova zapisala: "Začutila sem, da moram kontaktirati s tabo in ti povedati, da mi je globoko žal za vse, kar si morala pretrpeti … In vem, da nič v tem pismu ne bo izbrisalo bolečine mojih dejanj. Žal mi je za bolečino in rane, ki sem ti jih povzročila. Moja dejanja, da sem se zapletla s poročenim moškim, so neodpustljiva. Nikoli ti nisem mislila škodovati. Večkrat sem premlevala svoja prepričanja in rezultat vsega je, da si ne bom nikoli odpustila. Prosim, stopi v stik z mano, če si želiš pogovora preko telefona ali v živo," se zaključuje pismo.

McGeejeva se je opravičila pred dvema tednoma, njene besede pa so bile v veliki meri enake: "Opravičujem se za zadrego, žal mi je, da je prišlo vse v javnost, žal mi je za vse."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.