Magazin > VIP
143 ogledov

"Se gre kdo namočit z mano?“

Žana
1/6
Facebook
Pevka Žana je tudi med dopustom izjemno disciplinirana.

Pevka Žana svoje Facebook prijatelje redno obvešča o svojem življenju. Z njimi je delila tudi nekaj fotografij z dopusta, ki ga je preživela v krogu družine. 

A tudi med počitnicami postavna lepotica ne počiva, ampak pridno skrbi za svojo brezhibno in športno postavo. Kot je znano, se Žana ukvarja z borilnimi veščinami, dela pa tudi z osebnim trenerjem Amirjem Talovićem, ki se ga Žana očitno kar malo "boji“. Ob fotografiji, na kateri telovadi na plaži, je namreč zapisala: "Saj ne morem iz svoje kože.... Po moje zato, ker se bojim, kakoooo me bo vse boleeloooo, ko me v ponedeljek dobi v roke Amir Talovic Osebni Trener !!!“

Kakor koli že, njen trud je obrodil sadove, tako da se je verjetno po njenem vprašanju, ali bi se šel kdo namočit z njo, oglasilo kar nekaj prostovoljcev.

Sicer pa nam je Žana lani izdala, da trenira za vlogo v filmu. Upamo, da bomo kmalu izvedeli več. Njena stran v filmski bazi IMDB se z naslovi sicer počasi polni ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.