Magazin > VIP
29 ogledov

Se je Ashton res zapletel z Brittney?

Ashton in Demi sta poročena od leta 2005. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ameriška revija je znova sprožila ugibanja, ali je Ashton Kutcher res prevaral svojo soprogo. Tokrat navajajo zgodbo ljubice.

Revija Star Magazine se je znova razpisala o nezvestobi Ashtona Kutcherja svoji 15 let starejši soprogi Demi Moore. Tokrat pri reviji domneve podkrepljujejo z izjavami 21-letne Brittney Jones, ki je tabloidu razkrila, da je s poročenim igralcem spala neko julijsko noč in ob tem začutila, da je med njima neverjetna kemija.

Brittney navaja, da ga je srečala na kegljišču in mu na prtičku pustila telefonsko številko. Po njenih navedbah jo je igralec poklical, dobila sta se na njegovem domu v Los Angelesu, medtem ko je Demi v Detroitu snemala film. Parček je bil več mesecev le v prijateljskih odnosih, nato pa sta se zbližala tudi intimno. Brittney je tako mislila, da imata skupno prihodnost.

"Poljubila sva se. Šlo je tako hitro od samo prijateljstva do zmenka. Vso noč bi ga lahko poljubljala. Ljubila sva se na kavču. Je odličen ljubimec, zelo pozoren in sladek, vse skupaj pa je bilo zame nekaj posebnega," je povedala.

Brittney je za revijo še razkrila, da jo je igralec nekaj tednov kasneje poklical ter ji dal vedeti, da je bilo njuno razmerje le afera za eno noč. "Rekel mi je, da razmerja z mano ne more zagovarjati ter da se ne počuti dobro, da prikriva. Ni mu bilo prav, da je bil z mano, in ne želi prizadeti Demi."

Omenjena revija je igralca že drugič obtožila, da vara svojo ženo, in to že z drugo žensko. Prejšnji mesec je poročala, da so ga opazili s svetlolasko v losangeleški restavraciji. Ashton se je sprva na obtožbe odzval na svojem profilu na Twitterju, pred kratkim pa je prepustil besedo svojemu odvetniku. "Star Magazine neprestano objavlja laži o Ashtonu Kutcherju in drugih zvezdnikih. Ne gre za prvi primer, niti ne bo zadnji," je na kratko sporočil odvetnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.