Magazin > VIP
10550 ogledov

Se je Jennifer Aniston res zagledala vanj?

Jennifer Aniston Profimedia
Jennifer je priznala, da pogreša podporo, ki jo nudi razmerje.

Jennifer Aniston je na Instagramu delila videoposnetek, v katerem se med promocijo njenih beljakovinskih ploščic med drugimi pojavi tudi Jon Hamm. Jon in Jennifer sta bila opažena v začetku tega leta med snemanjem tretje sezone jutranjega šova na Apple TV+ v Brooklynu, ko so 51-letnega Jona in 53-letno Jennifer opazili skupaj, Jennifer pa je Jona držala pod roko. Kmalu zatem so se začele pojavljati govorice o njunem prijateljstvu ter špekulacije, da med njima kaj več, kot le prijateljstvo.

V posnetku, ki je bil deljen na Instagramu, je videti Jennifer, kako ponuja svoje beljakovinske ploščice članom ekipe Jutranjega šova. Člani ekipe so Jenniferine prigrizke hitro razgrabili, nakar se pojavi Jon. Jon je stal za igralko in rekel: "Je še kaj?" Jennifer je odvrnila, da je vse šlo, in nato Jonu ponudila beljakovinski prašek za v kavo. Vprašal jo je, ali je zastonj in ko mu je odvrnila, da je, je pograbil zavojček in odšel.

The Mirror se je za komentar obrnil na predstavnika Jona in Jennifer. Kljub govoricam o romanci med soigralcema je Jon razkril, da je zaljubljen v svoje trenutno dekle, 34-letno igralko Anno Osceola. Jennifer pa je priznala, da ne išče drugega moža, vendar pogreša "podporo", ki jo nudi razmerje.

Komentarjev 2