Magazin > VIP
24 ogledov

Se je Natalie zaljubila v napačnega?

Benjamin in Natalie sta se zaljubila na snemanju filma Črni labod, v katerem je Žurnal24 main
Prijatelji Natalie Portman so zaskrbljeni, da jo zaročenec in oče njenega otroka morda izkorišča zaradi slave in bogastva, ter so že potegnili vzporednice z nekdanjim možem Britney Spears.

 

Leta 2004, ko je Britney Spears začela zvezo s plesalcem Kevinom Federlinom, ki je zapustil svoje takratno dekle, so jo prijatelji prav tako opozarjali, da jo izkorišča zaradi njene slave in bogastva. Vendar jih ni poslušala.

 

V življenju Natalie Portman se trenutno veliko dogaja, tako v karieri kot zasebno. Pred kratkim se je namreč zaročila in tudi zanosila. Igralkini prijatelji pa nad njenim izbrancem niso prav nič navdušeni. Sumijo namreč, da Benjamin Millepied nima pravih namenov. "Kličejo ga baletna verzija K-Feda," je povedal igralkin kolega za neko ameriško revijo. "On je samopromotor, ki uživa, kadar je v središču pozornosti," je dodal drugi vir.

 

 

Poleg tega je njene prijatelje zmotilo to, kako je prekinil zvezo s takratnim dekletom, da bi bil lahko z Natalie. "Videti je bil kot družbeni povzpetnik, ki je bil takoj zagret za Natalie."

 

Sicer Natalie še nikoli ni bila videti tako srečna in vsi upajo, da bo tako tudi ostalo. "Na žalost je oče njenega otroka in njeni kolegi menijo, da se ne bi poročila, če ne bi bila noseča. Skrbi jih, da se bo Natalie nekega dne zbudila in se vprašala, kaj se je zgodilo."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.