Magazin > VIP
21 ogledov

Se Kelly pretvarja, da je noseča?

Kelly Preston Žurnal24 main
V javnosti je zaokrožila skoraj neverjetna govorica, da se Kelly Preston, žena Johna Travolte, le pretvarja, da je noseča. Pod obleko menda nosi lažen trebuh, otroka pa naj bi nosila nadomestna mati.

Na številnih ameriških portalih so se zadnje dneve razpisali, da nosečnost Kelly Preston ni resnična, saj se zvezdnica skorajda ni zredila. "Njen obraz in roke so izjemno suhe, kar je precej nenavadno za nosečnice," menijo nekateri.

 

Prav tako je mnoge zmotilo dejstvo, da Kelly vse poletje niso videli v kopalkah, od septembra dalje pa se zvezdnica ni več pustila fotografirati. Številni tudi trdijo, da je nosečnost pri 47-letih sicer mogoča, a precej nenavadna in tvegana.

 

Ob vsem tem so se zato pojavila namigovanja, da Johnovega in Kellyjinega otroka nosi nadomestna mati, igralka pa se le pretvarja, da je noseča. Spet drugi pa trdijo, da so to le zlobni jeziki, ki zvezdnikoma ne privoščijo sreče. Njun zakon je trenutno namreč na preizkušnji zaradi govoric o Johnovi homoseksualnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.