Magazin > VIP
1 ogledov

Se ljubezenska pravljica končuje?

lendero_miha_lidijamataja Žurnal24 main
Menda se je zgodilo tisto, za kar smo vsi mislili, da se nikoli ne bo. Par, ki je v slovenskem prostoru veljal za zgled, naj bi bil v krizi. Govorice smo seveda preverili.

Pevka Saška Lendero, ki s svojim Miho Herzogom pričakuje prvega otroka, preživlja velike skrbi. V njuno mirno in idilično življenje je namreč vstopila druga ženska. Ta se je v Miho tako zagledala, da ga je na vsak način hotela speljati Saški. "Šlo je za nasilen poskus razdora s strani ženske osebe," je za Žurnal24 povedala Saška Lendero. Vse skupaj se je začelo že pred nekaj meseci.

Na to, kaj je glede krize v njunem razmerju res in kaj ne, Saška odgovarja: "Zagotovo vsaka dolgoletna zveza preživi vzpone in padce. Glede na to, da sva z Miho že šla tudi skozi resne krize in obdobja, ko sva morala vnovič pretehtati vrednost najinega partnerstva, lahko rečem, da tokrat ne gre za take vrste krizo."

Bodočo mamico je razjezilo predvsem dejstvo, da ji Miha tega ni povedal. Ta pa se zagovarja s tem, da je ni hotel razburjati, saj ji zaradi nosečnosti noče delati dodatnih skrbi. "Res je, da sem v obdobju, ko sem mnogo bolj občutljiva in zato tudi mnogo hitreje prizadeta. Zdi se mi, da bi Miha lahko ravnal bolj zrelo in odločno ter spoznal, da situacija zahteva določeno mero grobosti, sebi in meni pa tako prihranil precej nadlegovanj, psihičnih pritiskov in zares grdih poskusov škodovanja."

Zanimalo nas je, kdo ta ženska je, a Saška o imenih noče govoriti. "Nadlegovanje se je začelo preko facebooka, kjer imava oba z Miho med prijatelje sprejetih precej poznanih pa tudi nepoznanih oseb."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.