Magazin > VIP
85 ogledov

Se Monica Bellucci ločuje zaradi njega?

Telman Ismailov Zak Hussein/Pixsell.hr
Potem ko je svet pretresla novica, da se ločujeta Monica Bellucci in Vincent Cassel, zdaj svetovni mediji pišejo, da je njunega zakona konec zaradi ruskega poslovneža.

Telman Ismailov naj bi bil razlog, zakaj se končuje 14-letni zakon Monice Bellucci in Vincenta Cassela, poročajo tuji mediji. Lepa Monica naj bi bila vanj zaljubljena že od leta 2009, takrat naj bi tudi začela svoje skrivno razmerje. Kot je že dlje časa znano, naj bi imela Monica in Vincent odprt zakon, ki je obema dovoljeval ljubimkanje z drugimi, poleg tega pa naj bi zadnja leta živela ločeno življenje - ona v Parizu in Rimu, on pa v Braziliji.

Monica Bellucci Vincent Cassel | Avtor: EPA EPA
Monica in Telman, ki je znan poslovnež azerbajdžanskega porekla, sta se spoznala pred štirimi leti na odprtju luksuznega hotela, ki je v njegovi lasti. 56-letnik je sicer znan ženskar, ki je pozornost medijev prvič pritegnil, ko je za pol milijona evrov najel Jennifer Lopez, da je pela na njegovi rojstnodnevni zabavi. Ob tej priložnosti se ji je za nastop zahvalil z zlatim mikrofonom, okrašenim z dragimi kamni. Poleg nje je nekoč najel tudi Mariah Carey in Toma Jonesa, med svoje goste pa lahko prišteje tudi Sharon Stone, Paris Hilton in Richarda Gera.

Komentarjev 1
  • kapibara 14:08 29.avgust 2013.

    Če je pa tega "vzela"... :-( pa tudi ona gleda na gnar...