Magazin > VIP
40 ogledov

Se na Tini sveti poročni prstan?

tina maze Saša Despot/Žurnal24
Andrea Massi zaradi dveh evrov in pol ne želi govoriti o poroki.

Je Tina Maze konec tedna na Zlati lisici izdala romantično skrivnost? Na prstancu leve roke se je namreč svetilo nekaj, kar bi bil lahko poročni prstan. Za komentar smo poklicali Tininega kondicijskega trenerja in morebitnega ženina Andreo Massija, vendar nas je, še preden smo mu uspeli zastaviti vprašanje, odslovil, češ da ga pogovor iz Rusije stane dva evra in pol na minuto.

Da naj bi Andrea in Tina stopila pred oltar, se je šepetalo že lansko leto, ko sta se odpravila počitnikovati na romantične Havaje, vendar snežna zajčka te napovedi nista uresničila. Sta se za ta življenjski korak odločila sredi sezone, da bi novico prikrila s Tininimi uspehi? Morda pa res! Sicer to ne bi bilo nič nenavadnega, saj svoje ljubezni ne izpostavljata prav rada, zvezo pa sta pred mediji skrivala kar nekaj časa.

O kemiji med šampionko in njenim kondicijskim trenerjem se je začelo govoriti že leta 2008, Tina pa je v enem izmed kasnejših intervjujev priznala, da si z Andreo na začetku nista bila ravno naklonjena. A 16 let starejšemu zamejskemu Slovencu iz Gorice je vseeno uspelo osvojiti našo lisičko, Tina je lansko leto v enem izmed intervjujev povedala, da je Andrea pozitivno vplival na vse vidike njenega življenja. Glede na to, da bo Mazejeva letos dopolnila 30 let, poroka ne bi bila nič neobičajnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.