Magazin > VIP
26 ogledov

Se norveški princ ločuje?

princ Haakon in Mette-Marit Žurnal24 main
Zakon norveškega princa Haakona in princese Mette-Marit naj bi bil na majavih tleh.

Zgodbe in namigovanja, da sta se zakonca oddaljila, so postale vedno glasnejše na družbenih omrežjih, največ na Twitterju. Po nepotrjenih informacijah naj bi iz kraljeve palače kmalu sporočili o njunem razmerju.

Revija HELLO! Online je glede namigovanj o ločitvi stopila v stik z dvorom, kjer pa so odgovorili, da ne komentirajo govoric, zakončev predstavnik pa je potrdil, da ne bodo pošiljali nikakršnih obvestil o zakoncih.

Govorice, da sta se razšla, so se prvič pojavile oktobra, potem ko je bilo najavljeno, da Mette-Marit zaradi bolezni nekaj časa ne bo opravljala službenih obveznosti. V začetku meseca je bila princesa zaradi težav v vratu operirana, v bolnišnici v Oslu pa je preživela nekaj dni. Od operacije se tako ni udeleževala uradnih dolžnosti, pričakuje pa se, da bo tako vse do božiča.

Zakonca, ki imata dva otroka, princa Sverra Magnusa in princeso Ingrid Alexandro, so nazadnje skupaj v javnosti videli 2. oktobra, ko sta bila na obisku nizozemski kralj in kraljica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.