Magazin > VIP
460 ogledov

Se obeta lezbična različica filma Umri pokončno?

Charlize Theron Profiemdia
Charlize Theron je namreč izrazila pripravljenost zaigrati v lezbični različici filma Umri pokončno.

"Lezbični božični filmi so v redu in prav, toda tisto, kar si resnično želim videti, je Umri pokončno, v katerem Charlize Theron divja, da bi rešila svojo ženo," je zapisal oboževalec na Twitterju. 47-letna Južnoafriška igralka in fotomodel Charlize Theron je razveselila enega oboževalca, a tudi številne druge, ko je na njegov tvit odgovorila, da ji je všeč njegov predlog za njen morebitni novi film. Ko je tviteraš podal naključni predlog, verjetno ni pričakoval, da mu bo Charlize odgovorila in kasneje sprožila val navdušenja. Kje se podpišem? Je še zapisala Charlize.
 
Kasneje je igralka v velikem intervjuju za Vanity Fair potrdila, da je bila to zanjo odlična ideja in dejala, da je pripravljena sprejeti takšno vlogo in da ji manjka le studio, ki bi bil pripravljen posneti tovrstni film. "Da, bi, zato sem tudi odgovorila na Twitterju, ker se mi je preprosto takrat zdelo, in se mi zdi tudi zdaj, to super. Pomislila sem, da mora ta oseba začeti predlagati stvari. To je dobra ideja. In ob dejstvu, da bi bili dve ženski, sem takoj pomislila, da bi podpisala," je priznala Charlize.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.