Magazin > VIP
85 ogledov

Še prijatelji niso varni pred modno mrho

Manja Plešnar, Aida Smajič Facebook
Modna mrha Manja Plešnar je prava profesionalka, pred modnim bičem niso varni niti njeni prijatelji.

"Kombiniranje kosov je znanost, ni kaj, tole pa je bolj znanstvena fantastika. Zgornji del si ukradla jetiju, spodnji pa Hobitu," se je modna mrha Manja Plešnar v svoji rubriki spravila na novinarko in prijateljico Aido Smajič, ki Manji njenih strokovnih komentarjev prav nič ne zameri.

"Manja opravlja svoje delo in z veseljem sem prebrala njeno kritiko. Fotografijo iz revije sem dobila v MMS-u od svoje frizerke. Všeč mi je Manjin smisel za humor. Se posebno prispodobe s hobiti in jetiji Drugače pa bom še vedno ostala zvesta svojemu načinu oblačenja. Bom pa tudi upoštevala kakšen Manjin nasvet. Ni me presenetila. To mi je pri njej všeč – pove, kar misli. In je brez dlake na jeziku. Me je tudi že pohvalila," prijateljičine kritike zrelo prenaša Aida.

Komentarjev 8
  • dd 13:16 18.marec 2014.

    Profesionalka pa ja, pojma nima o vrstah, strukturah blaga.. in izdelovanju oblačilnih krojev...Ne razumem, kako nekatere mislijo, da bolj ko se oblečejo neznosno, bolj so moderne?#.

  • svašta 11:19 18.marec 2014.

    to modno mrho sem videla na Tiestotu, na Fashion weeku in samo to lahko rečem...če izstopaš iz okolice po svojem oblačenju še ne pomeni, da si modna poznavalka!!! Dejansko ti primankuje pozornosti in jo prikličeš s svojim katastrofalnim wannabe modnim ...prikaži več slogom. Mogoče je čist cute punca, ne vem in me niti ne zanima, vem pa, da je ona zadnja, ki bi lahko ocenjevala druge...Punca, sebe najprej spravi v red k si zmešnjava na dveh nogah!!!!

  • kapibara 08:56 18.marec 2014.

    Pa še polne žnable siliko ima..škoda k si ga ni še v jezičino nafilala.. "modni guru"...