Magazin > VIP
58 ogledov

Se prinčeva vdova tolaži pri premierju?

princ Johan Friso princesa Mabel EPA
Vdovi princa Frisa Mabel je v veliko oporo tudi nizozemski predsednik vlade Mark Rutte.

Mark Rutte | Avtor: EPA EPA
Od smrti princa Frisa, za katerega je bil usoden snežni plaz, je minilo šest mesecev. Njegova vdova Mabel je še vedno odeta v črnino, na obraz pa se ji je že vrnil nasmeh.

K njenemu optimizmu in dobri volji naj bi zelo veliko pripomoglo tudi prijateljstvo s samskim nizozemskim premierjem Markom Ruttejem, ki ga pozna že iz mladosti.

Kot je zapisala nizozemska revija Story, imata Mark in Mabel veliko skupnega. Med drugim sta oba velika podpornika organizacije Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, večkrat pa se srečata tudi na dobrodelnih prireditvah, ki se jih oba redno udeležujeta. Revija je njuno zvezo v članku z naslovom Skrivno prijateljstvo označila za "toplo in intenzivno". Nič nenavadnega, da so se takoj razpasle govorice, da je med njima preskočila iskrica.

Mabel namigovanj še ni komentirala, 46-letni Rutte pa je dejal, da se njegov odnos z vdovo ne razlikuje od odnosa do drugih članov kraljeve družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.