Magazin > VIP
76 ogledov

Se Schumi ločuje zaradi pištole?

Ralf, Cora Schumacher EPA
Ralf in Cora Schumacher naj bi se sprla zaradi pištole.

Ralf in Cora Schumacher se menda nista prepirala le zaradi Schumijeve nezvestobe, ampak tudi zaradi pištole, piše Closer.

Revija se je dokopala do SMS-sporočil, ki jih je Ralf poslal ženi. V enem sporočilu dirkač, ki je strastni lovec, ženo sprašuje, kje je pištola, v drugem pa je zapisal: "Ne želim je več v hiši. Kje je?"

Coro naj bi Ralf zelo ujezil, ko je nabito pištolo pustil v spalnici. Zakaj orožja sedaj Ralf noče več v hiši, ni znano. Prav tako ni znano, o kakšnem tipu orožja je govora.

Dejstvo pa je, da je imel mlajši brati Michaela Schumacherja v tistem obdobju že zakonske težave. "Moja žena mi gre na živce. Mislim, da bi jo moral vzeti s sabo na lov,“ je zapisal v sporočilu, ki ga je poslal neki neznani osebi.

Ralf in Cora sta poročena 13 let. Poznavalci pravijo, da bo ločitev umazana. V igri je namreč ogromno denarja, zakonca pa se morata dogovoriti še o skrbništvu nad sinom Davidom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.