Magazin > VIP
20 ogledov

Še tretji moški obtožil Travolto nadlegovanja

John Travolta FameFlynet Pictures
Zatem ko sta pred kratkim Johna Travolto dva maserja obtožila spolnega nadlegovanja, se je zdaj oglasil še tretji moški s podobno zgodbo.

Igralec John Travolta se sooča s še eno obtožbo o spolnem nadlegovanju. Oglasil se je namreč še tretji moški, ki zatrjuje, da ga je zvezdnik nadlegoval med križarjenjem na križarki Royal Caribbean leta 2009, na kateri je Fabian Zanzi skrbel za VIP-goste. "Ko sem se mu približal, si je slekel bel plašč, pod katerim ni nosil ničesar. Objel me je in me prosil za masažo," je povedal za ameriški medij ABC.es. Igralec naj bi mu v zameno za seks ponudil tudi 12 tisoč dolarjev oziroma nekaj več kot devet tisoč evrov, vendar je Fabian njegovo ponudbo zavrnil. Poleg tega je še povedal, da je incident sicer že takrat prijavil svojim nadrejenim, vendar mu niso verjeli in so ga nazadnje odpustili. Ameriški mediji poročajo, da je Fabian že vložil tožbo zoper zvezdnika.

Kot smo že poročali, se Travolta že sooča s tožbama dveh neimenovanih maserjev, ki zaradi spolnega nadlegovanja zahtevata vsak po dva milijona dolarjev odškodnine. Igralčev odvetnik Marty Singer je sicer ostro zanikal vse navedbe.

Travolta je od leta 1991 poročen z igralko Kelly Preston, s katero imata skupaj dva otroka, 11-letno hčerko Ello Bleu in 23-mesečnega sina Benjamina. Družina se je leta 2009 soočila s tragično izgubo sina Jetta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.