Magazin > VIP
21 ogledov

"Seagal me je zlorabljal"

Žurnal24 main
Steven Seagal se je znašel v neugodnem položaju, saj ga toži nekdanja uslužbenka, ki trdi, da jo je igralec zlorabljal.

Kayden Nguyen je Seagala obtožila, da jo je spolno zlorabljal in da v njegovi hiši živijo Rusinje, ki mu morajo biti za posteljne igrice na razpolago dan in noč. Policiji je 23-letna Kayden povedala, da jo je Seagal že prvi dan, ko je prišla na delo, naslonil na steno, jo zagrabil za roki in se dotikal njenih prsi. Dejala je še, da ji je porinil roko v hlače.

"Slekel je srajco in jo poskušal poljubiti, toda nekako ji je uspelo pobegniti," naj bi bilo zapisano v obtožnici. Kayden je bila pri Seagalu zaposlena le nekaj dni, nadzirala pa je snemanje seksualnih prizorov. Seagal tožbe še ni komentiral, oglasil pa se je njegov odvetnik.

"Tožba je absurdna in smešna. Kayden se je za to potezo odločila, ker jo je Seagal odpustil. Njene obtožbe so izmišljene. Prepričan sem, da ne bo prišla daleč," je dejal Marty Singer. 23-letna Kayden svoje nekdanjega delodajalca toži za 730 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.