Magazin > VIP
11 ogledov

Seal ne mara paparacev

1/2
Žurnal24 main
Pevec Seal in njegova žena Heidi Klum imata zvrhano glavo paparacev, ki jima sledijo povsod. Pred kratkim je pevcu zavrelo. Z jezika so mu ušle nič kaj lepe besede.
Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.

Pritisk, ki ga paparaci vršijo na zvezdnike, tem včasih pride do živega. Zadnji v vrsti tistih, ki so se spozabili, je pevec Seal .

Sealu in njegovi soprogi Heidi Klum se ni uspelo izogniti množici paparacev, ki so čakali na ekskluzivne posnetke. Ko je eden od njih Seala vprašal, ali se lahko rokuje z njim, je ta odvrnil, da se z golaznijo ne rokuje. Čeprav mu je eden od njih zaupal, da je ljubitelj njegove glasbe, je Seal ostal neomajen. "Nočem, da ti poslušaš mojo glasbo," mu je zabrusil.

Oglasili so se tudi drugi, ki so pevca opomnili, da prispevajo k njegovemu zaslužku, saj je vsaka publiciteta dobra publiciteta. Seala je to še bolj razburilo. Paparace je obtožil, da uničujejo življenja ljudi, in jim predlagal, naj si najdejo pravo službo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.