Magazin > VIP
20 ogledov

Sean in Scarlett proti ostalemu svetu

Njuna zveza je požela veliko neodobravanj od bližnjih. (Foto: EPA/Reuters) Žurnal24 main
Zveza Seana Penna in Scarlett Johansson očitno ni vsem po godu. Med njimi je tudi Pennova hčerka Dylan, ki je jezna na očeta, ker je v zvezi s tako mladim dekletom.

Sean Penn in skoraj enkrat mlajša Scarlett Johansson sta očitno v resni zvezi, na kar nakazuje tudi dejstvo, da se je mlada igralka preselila k njemu, svojo ljubezen pa sta javno izkazovala tudi na nedavni zabavi v Beli hiši v Washingtonu. Vendar pa je njuna zveza požela številna neodobravanja s strani njunih najbližjih.

Med njimi je tudi Pennova hčerka, ki jo ima z bivšo ženo Robin Wright, Dylan. 20-letnica je namreč jezna na 50-letnega očeta, ker se videva z žensko, ki je le šest let starejša od nje. "Rekla mu je, naj se začne obnašati letom primerno," je povedal neimenovani vir. Sean pa naj bi navzkriž prišel tudi z igralko Naomi Watts, ki naj bi mu že prej odsvetovala sestajanje s Scarlett. Igralec se za njene nasvete ni zmenil, zato se je precej razburila. "Naomi je izključil iz svojega življenja. Zelo je žalostna zaradi vsega."

Proti zvezi pa niso le na igralčevi strani, temveč naj bi se tudi 26-letna Scarlett oddaljila od matere Melanie, ki je bila prej tudi njena menedžerka. "Melanie se jezi, ker je Sean prevzel tudi njeno vlogo v hčerkinem življenju. Scarlett misli, da on hodi po vodi," je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.