Magazin > VIP
13 ogledov

Sean je prilezel nazaj

Igralca sta se ločila lani. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po tem, ko so časopisi dobesedno razgrabili zgodbo o razpadu še enega dolgo trajajočega hollywoodskega zakona, se zdaj govori, da naj bi bila Sean Penn in Robin Wright Penn spet skupaj.

Kot vsak moški, ki po dolgi zvezi ali zakonu dobi krila, je tudi Sean Penn razširil svoje peruti in takoj po vložitvi papirjev za ločitev poletel v objem manekenke Petre Nemcove. Lepotice se verjetno spomnimo še kot nekdanje partnerice "jokajočega" pevca Jamesa Blunta.

Vendar nekdanja žena Seanu ni ostala dolžna. Dva meseca po novici, da se bosta ločila, so jo videli v družbi Jasona Patrica. To ne bi bilo nič posebnega, če on ne bi bil njen nekdanji fant. Jason je namreč po njunem razhodu hodil z drugimi ženskami, vendar je bila 42-letna Robin vedno tista "ta prava, ki jo je izgubil". Jason se je očitno prezgodaj veselil, saj je Robin iskala le tolažilni objem.


Mnogi so bili prepričani, da je Petra (desno) le mlajša različica Robin (levo). © Flynet/JLP

 
Očitno pa se je tudi poteza uporabe bivšega kot orodja za izzivanje ljubosumja izkazala za pravo, saj je Sean odslovil svojo mlado lepotičko in po kolenih prilezel nazaj k ženi. V torek je bila ločitev preklicana, istega dne pa so par videli na koncertu v San Franciscu, na katerem se je 47-letni Sean povzpel na oder in ženi za njen rojstni dan posvetil pesem. Par, ki je poročen že več kot enajst let, ima dva otroka: Dylan Francis (16) in Hopperja Jacka (14), kar je verjetno tudi eden od razlogov, da sta se odločila, da premostita razlike. Seveda pa ne gre pozabiti na ljubezen, ki premaga še tako velike ovire v življenju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.