Magazin > VIP
22 ogledov

Sebastianovo luksuzno poletje

Sebastian
1/12
Osebni arhiv
Pevec in plesalec Sebastian si je letos privoščil razkošne počitnice. Tri tedne je preživel v Dubaju, kmalu pa se za mesec dni odpravlja še čez lužo.

"V Dubaj sem se letos odpravil drugič. Obiskal sem prijatelja Andreja, ki je pred leti nastopal v mojem videospotu. Letos sem obiskal tudi sosednja emirata: Al Ain in Abu Dhabi. Prvi je precej puščavski – v njem smo v spremstvu Renate, kolegice iz Brazilije, obiskali Hafeet, najvišjo poimenovano goro Združenih arabskih emiratov –, drugi pa precej luksuzen in bogat," o svojem oddihu pove Sebastian, ki je v vročem Dubaju preživljal precej aktivne počitnice. 

"Prvič sem preizkusil jet ski, letel v zraku nad ogromnim ventilatorjem in se resno spopadal z mislijo skočiti iz letala ob najlepšem razgledu na svetu. Sicer je Dubaj izjemen, neki popolnoma drug svet, kjer veljajo druga pravila obnašanja, ki so nemalokrat precej dvolična. A vse skupaj je treba vzeti kot čar države in se prepustiti toku dogodkov. Eden od vrhuncev potovanja je bil zagotovo obisk čisto prave oaze. V živo je zadeva precej drugačna, veliko gosteje poraščena in noro fascinantna. Tudi safari vožnja z džipom je svojevrstna izkušnja in pojedina sredi puščave ob plesu arabskih plesalk se ob sončnem zahodu za vedno vtisne v spomin. Čudil sem se razkošju zloglasnega umetnega polotoka – palme in vodnega parka Atlantis – in bil prvič ob štirih ponoči na nočnem kopanju v neverjetno topli vodi – skupaj s še kakšnimi sto ljudmi. Neverjetno je, kako živo je tam ponoči, ko človek lahko normalno zadiha, kar čez dan zaradi sopare ni možno. Zagotovo se še vrnem, veliko je ostalo še neodkritega, nevidenega in nedoživetega."

To pa ne bo edino Sebastianovo poletno doživetje, saj se pevec že danes odpravlja v Ameriko: "Takoj po Dubaju sem za 14 dni z domačo turistično agencijo odpotoval na Hvar, kjer smo z njihovimi gosti tradicionalno plesali in zumbali, danes pa potujem za mesec dni v Ameriko. Prvi teden bom obiskal New York, drugi Los Angeles, tretji Las Vegas in San Francisco, četrti pa Florido."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.