Magazin > VIP
28 ogledov

"Sedaj se lažje posvetiva odnosu"

teden mode Sabina Remar Sašo Radej
Sabina Remar v zadnjem času prav nič ne polni rumenih strani. Le kam se je lepotička potuhnila?

O manekenki Sabini Remar zadnje čase nismo veliko slišali, zato smo se je na tednu mode zelo razveselili in jo hitro povprašali, kje se skriva. "Zelo veliko delam v Avstriji, pa tudi študiram, tako da mi kaj več časa niti ne ostane. Študiram na Fakulteti za organizacijske vede v Kranju in letos je prvi načrt to, da pod streho spravim diplomo," nam je zaupala Remarjeva, ki je kar žarela od sreče, zato nismo mogli mimo vprašanja o ljubezni.

"Vse štima. Sedaj, ko nama mediji dajo več miru, je veliko lažje, sploh nekomu, ki ni vajen obrekovanja in medijskih objav. Neprestane negativne novice, ki jih bereš o sebi, te nekako obremenjujejo. Sedaj se veliko lažje posvetiva odnosu," je o svoji vezi s sedemnajst let starejšim poslovnežem Tomažem Kraljem, s katerim sta leta 2011 za nekaj časa celo razšla, povedala Sabina.

Komentarjev 4
  • patron 17:39 12.april 2013.

    pocukrano, da se kar lima.......fujjjjjjjjjjj sta nagrav......hihihi

  • Slodrifter 17:18 12.april 2013.

    lol, ker mediji ne pišejo o njej, sedaj ona lažje živi. Krastača!pa kolk je tale baba stara? 30? pa še nima bolonjske diplome? Glavn da se je onegavlala vsa ta leta, pol pa bo pametovala, kako je uspešna, bejž

  • kwakwa 11:33 12.april 2013.

    postarana lovača