Magazin > VIP
126 ogledov

Seka Aleksić toži Rebeko Dremelj

Rebeka Dremelj pravi, da "njej Seka Aleksić ne more nič." (Foto: Saša Despot)
1/2
Žurnal24 main
Srbska turbopevka Seka Aleksić toži pevko Rebeko Dremelj in podjetje, ki proizvaja zdravilo askalcin. Dremljeva trdi, da je samo izvajalka pesmi.

Seka Aleksić se je za tožbo odločila, potem ko so njeno uspešnico Aspirin izkoristili za reklamne namene tega zdravila. Za reklamo je Rebeka Dremelj znano uspešnico predelala v reklamno skladbo, poroča srbski Blic. Seka zahteva 60 tisoč evrov odškodnine.

"Glede na to, da je skladba Aspirin v lasti Seke Aleksić in da sta slovenska pevka Rebeka Dremelj in podjetje za proizvodnjo zdravila izkoristila njeno pesem za svoje potrebe brez dovoljenja, se je Seka ob posvetovanju s svojimi odvetniki odločila, da zahteva odškodnino v višini 60 tisoč evrov," so sporočili iz pevkine piarovske službe.

Za komentar smo se obrnili na Rebeko Dremelj, ki je povedala, da je pevka ne toži in da gre z njene strani le za piar. "Jaz s pesmijo Askalcin oziroma Aspirin sploh nisem povezana, sem samo izvajalka te pesmi, ki je bila dejansko narejena za naročnika. Vse avtorske pravice je uredil Boštjan Menart, ki je bil moj naročnik pesmi. Jaz sem pesem odpela na željo Boštjana Menarta, z njim pa imam tudi podpisano pogodbo. Meni osebno Seka Aleksić ne more nič. To ni moj singel in z njim nisem povezana."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.