Magazin > VIP
39 ogledov

"Seks je moj najljubši šport"

Cameron uživa v seksu. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Najljubši šport Cameron Diaz je seks in kot priznava, je vedno razpoložena za poltene užitke.

Zvezdnica Cameron Diaz je, kot priznava, vedno razpoložena za seksualne užitke. "Seks je najbolj seksi beseda v angleškem jeziku. Že sama beseda se mi zdi seksi. Nekaj je na njej, se vam ne zdi? Seks je moj najljubši šport. Vedno sem razpoložena za," je povedala.

Vendar navkljub njeni strasti do seksa, 38-letna lepotica priznava, da se ji še ne mudi v zakon. "Menim, da ne bi smeli biti v zvezah, osnovanih na starih tradicijah, ki ne ustrezajo več našemu svetu. Mislim, da je veliko takih, ki so poročeni z ljudmi, s katerimi niso več romantično povezani. Moramo ustvarjati lastna pravila. Jaz se preprosto nisem nikoli poročila, da bi se morala potem ločiti. Prekineva in greva naprej," je pojasnila.

Zvezdnica, ki pred kratkim prekinila razmerje s profesionalnim športnikom Alexom Rodriguezom, je bila pred tem v zvezi z Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom in Mattom Dillonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.