Magazin > VIP
137 ogledov

Seks je rešil Jen in Justina

Jennifer Aniston, Justin Theroux FameFlynet
Priljubljena igralka Jennifer Aniston je razkrila, kako sta z njenim Justinom rešila zvezo.

Igralka Jennifer Aniston in njen lepotec Justin Theroux naj bi si privoščila nedavne počitnice po Evropi, da bi se umaknila od težav, s katerimi sta se spopadala v zadnjem času, ter oživila strast v njuni zvezi. Priljubljeni hollywoodski parček naj bi se namreč pred tem prepiral glede tega, kje si bosta uredila dom, ali bi si počasi ustvarila družino, problem pa je predstavljalo tudi njegovo prijateljevanje z bivšim dekletom.

No, v času svojega oddiha, ko sta med drugim obiskala Pariz, Rim, privoščila pa sta si tudi uživanje na jahti ob italijanskem otoku Capri, sta dobro poskrbela za zvezo – med rjuhami. "Seks je rešil njeno zvezo z Justinom," naj bi zaupala nekdanja "Prijateljica" svoji prijateljici, piše revije Star. "Jen in Justin sta v Parizu dva dni ostala v svojem apartmaju in se ljubila," še razkriva revija. Poleg tega naj bi jima na izletu na Capri zasebni vodič dal celo malce zasebnosti, ki naj bi jo prav tako dobro izkoristila za spolne aktivnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.