Magazin > VIP
28 ogledov

Seks s Hefnerjem trajal "dve sekundi"

Hugh Hefner, Crystal Harris Flynet
Nekdanja zaročenka Hugha Hefnerja Crystal Harris je razkrila nekaj podrobnosti iz spalnice ameriškega mogotca.

Potem ko je zapustila Hugha Hefnerja le nekaj dni pred poroko, ki je bila napovedana za 18. junij, je Playboyeva zajčica Crystal Harris spregovorila o njunem spolnem življenju. "Trajalo je kakšni dve sekundi," je o seksu s slavnim 85-letnim lastnikom Playboyevega imperija povedala 25-letna lepotička. Seksala pa naj bi zgolj enkrat. "Potem mi je bilo preprosto dovolj in sem odšla. Hef me ne vzburja, žal," je še dodala.

Trditve sicer niso nič kaj presenetljive, glede na to, da se je Crystal na dan, ki naj bi bil njen poročni, zabavala z resničnostno zvezdnico Heidi Montag. Poleg tega naj bi plavolaska imela že šest mesecev pred svojim razhodom s Hefnerjem vročo afero s sinom dr. Phila McGrawa, 26-letnim Jordanom.

Vendar Hefner verjame, da se vse zgodi z razlogom. "Po vsem, kar je bilo rečenega in storjenega, je verjetno najbolje, da ostanem sam," je junija zapisal na svojem Twitter profilu. "Mislim, da sem pravkar zgrešil kroglo."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.