Magazin > VIP
96 ogledov

"Seks z Robertom je bila muka"

Kristen Stewart, Robert Pattinson Profimedias
Kristen Stewart o slavi, seksu s Pattinsonom in seksizmu v Hollywoodu.

Igralka Kristen Stewart je za Harper's Bazaar spregovorila v življenju v soju luči.

Njena slava se je začela s sago Somrak. Med snemanji se je zaljubila v svojega soigralca Roberta Pattinsona, s katerim je morala posneti tudi nekaj vročih prizorčkov. Lepotička pravi, da ni uživala … "Sovražim, kadar je videti zaigrano. Ne počutiš se dobro, saj je vse groteskno. Morala sva zaigrati epski seks. On je moral dajati občutek transcendentalnosti in nadčloveškega. Najboljši seks, ki si ga lahko predstavljate. Midva pa sva se spraševala: 'Le kako naj to izpeljeva?' Bila je muka,“ je povedala Kristen, ki je izjavila tudi nekaj krepkih na račun Hollywooda.

Mlada igralka, ki pred kamero stoji že od svojega osmega leta, pravi, da je filmska industrija seksistična, kar niti ne skriva. Tudi o slavi nima najboljšega mnenja. "Slava je najhujša stvar na svetu, sploh takrat, kadar nima pomena. Ko ljudje pravijo, da hočejo biti slavni, se vprašam: 'Zakaj? Saj nič ne počneš.',“ je izjavila zvezdnica, ki je še priznala, da, kadar je pod stresom, zelo hitro izgublja kilograme. "Sedaj, ko sem srečna in jem burgerje, sem težja kot ponavadi. Kadar sem pod stresom ali delam, pa shujšam. Moja teža in spanec sta povezana z živčnim sistemom. Včasih spim 11 ur na noč, včasih pa več mesecev skorajda nič.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.