Magazin > VIP
93 ogledov

"Seks z Ronaldom je kratek"

Jasmine Lennard je pričakovala več. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Nogometaš Cristiano Ronaldo slovi po tem, da je imel ogromno žensk, a ena od njih je povedala resnico o njegovem "nastopu" med rjuhami.

Nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo ve, da ima izjemno telo. Pa ga zna uporabljati tako dobro v postelji kot na igrišču? Za britanski The Mirror se je o seksu s svetovno znanim igralec razgovorila manekenka in televizijska zvezdnica Jasmine Lennard.

Spoznala sta se julija 2008 v majhnem nočnem klubu v Los Angelesu. Takrat je imel 22 let, imel bergle, obkrožen pa je bil s šestimi telesnimi stražarji. Ni pristopil k njej, temveč poslal svojega prijatelja. Po navedbah prijatelja to naredi vedno - stoji v ozadju, se smeje in arogantno mižika.

Ker je zavrnila ponudbo, da bi šla z njim, mu je dala svojo telefonsko številko. V tistih dneh je končal šestmesečno zvezo s špansko manekenko Nereido Gallardo, a po njenih navedbah ni bil videti prav nič žalosten. Po dveh dneh sta se le sestala.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Vedela je, da bo to afera za eno noč. Priznala je, da ji ni bil preveč všeč, on pa se je zanjo popolnoma zagrel. Ko se je slekel, je bila zaprepadena nad njegovo obdarjenostjo in pomislila, naj že hitro opravita. A kljub velikosti sta opravila zelo hitro. Po vsej verjetnosti je bil utrujen ali imel slab dan, je manekenka pomislila nad njegovo vzdržljivostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.