Magazin > VIP
57 ogledov

"Seksal sem tudi z moškim"

Pevec skupine Aerosmith je te dni tudi žirant ameriškega TV šova talentov. (Foto Žurnal24 main
Steven Tyler v avtobiografiji razkriva marsikaj.

Pevec skupine Aerosmith Steven Tyler, ki zadnje čase bolj kot s svojo glasbo pozornost vzbuja na druge načine, je v pravkar izdani avtobiografiji med drugim priznal, da je, ko je bil še mlad, spal tudi z moškim, a da mu ni bilo preveč všeč. Knjiga je za zdaj na voljo le v izvirniku, torej v angleškem jeziku.

 

Steven Tyler knjiga avtobiografija | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sprejemal je le čiste ženske
Bolj kot o moških pa se je kontroverzni pevec razpisal o ženskah. Te mu je, kot piše, namreč ekipa, ki je skrbela za skupino, morala v hotelsko sobo vedno pripeljati čiste, saj je z leti razvil odpor do "prepotenih in umazanih deklet, ki so se prej dve uri v množici znojile s še 500 drugimi moškimi". Tyler pravi, da je ne glede na to, kako umazan je njegov um, njegovo telo precej čisto.

Tyler je marca dopolnil 63 let, prejšnji teden pa je izdal tudi samostojni singel (It) Feels So Good, kar ga je še malo bolj oddaljilo od članov skupine Aerosmith in hkrati utrdilo njegov sloves večnega mladeniča.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.