Magazin > VIP
52 ogledov

"Seksam vsak teden in z več ženskami"

Hugh Hefner, Crystal Harris Flynet
Potem ko je Hefova nekdanja zaročenka Crystal Harris javnosti razkrila, da je seks s Playboyevim mogotcem trajal le dve sekundi, se Hefner brani in trdi, da seksa vsak teden z več ženskami.

Crystal je po tem, ko je Hefa zapustila tik pred poroko, dejala, da je seks z njim "trajal le dve sekundi" ter da sta se med rjuhami znašla le enkrat. "Potem mi je bilo preprosto dovolj in sem odšla. Hef me ne vzburja, žal," je še razkrila, zdaj pa ji Hef vrača udarec. "Seksam vsak teden in tako je bilo tudi, ko sem bil v zvezi s Crystal," je povedal 85-letni mogotec in dodal: "Moje spolno življenje vključuje več žensk hkrati in tako je že vse od moje ločitve leta 1998. Kadar se hočem posvetiti le eni ženski, se vedno opečem."

Da se je s Crystal zelo opekel, se strinja tudi njegovo nekdanje dekle Kendra Wilkinson, ki pravi, da  Crystal ne bi smela javnosti razkrivati podrobnosti iz spalnice. "Morala bi držati jezik za zobmi. Morala bi preprosto oditi in biti tiho. Mislila sem, da bo to izpeljala kot dama, a izpadla je kot navaden izmeček," je povedala o Hefovi nekdanji zaročenki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.