Magazin > VIP
7 ogledov

Seksata preko telefona

Strast med njima je zopet vzplamtela. Žurnal24 main
Britney in Kevin se vsak dan več ur pogovarjata po telefonu. Telefonski klici naj ne bi bili tako nedolžni ...

Ločitev, zlom živcev in obisk rehabilitacijskega centra so zaznamovali zadnji dve leti življenja Britney Spears. Toda pevka se je vrnila polna energije, kot da se zadnji dve leti v njenem življenju ne bi dogajalo nič pretresljivega. Tudi v njenem zasebnem življenju naj bi bilo precej vroče.

Že maja se je pop princeska kar velikokrat slišala z bivšim možem Kevinom Federlinom. Nekdanja zakonca namreč za pogovore vsak dan porabita več ur. Kevin naj bi Britney razvajal z erotičnimi zgodbicami po telefonu, pošiljala pa naj bi si tudi opolzke SMS-e. Kevin je prijateljem povedal, da se počuti, kot da je spoznal novo punco.

Po razvpiti ločitvi je Kevin dobil kar precejšen kupček denarja in skrbništvo nad njunima sinovoma Seanom Prestonom in Jaydenom Jamesom. Odnos med nekdanjima zakoncema naj bi se počasi izboljševal. Nekateri celo namigujejo, da bi se ogenj, ki tli med njima, lahko spet vnel. "Obstaja še nekaj med njima. Stara strast je očitno ponovno oživela," je povedal njun prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.