Magazin > VIP
19 ogledov

Seksi Brooklyn pometla s Heidi Klum

1/9
Žurnal24 main
Obiskovalci spletne strani Esquire so izbrali najbolj seksi supermanekenko letošnjega leta. Prestižni naziv najbolj seksi Zemljanke je prejela …

23-letna manekenka Brooklyn Decker, ki je pometla s hudo konkurenco in za seboj pustila večno lepotico Heidi Klum. Od pet milijonov obiskovalcev spletne strani Esquire je za Brooklyn glasovalo 89 odstotkov.

"Bila sem zelo presenečena, da sem na izboru sploh prišla tako daleč,“ je povedala v intervjuju pred zadnjim teniškim turnirjem. "Ali ste videli sliko, na kateri si vrtam po nosu? Letos sem imela veliko srečo z naslovnico revije Sports Illustrated, z novim filmom in zdaj še to. Upajmo, da dobre stvari pridejo naenkrat.“

Krona je tako ušla Heidi Klum, ki je po rojstvu četrtega otroka videti osupljivo, vendar je to, kot pravi Brooklyn, nenormalno. "Ni normalno, da je videti tako dobro ob tem, ko ima tri službe in štiri otroke,“ je priznala lepotica, sicer poročena s teniškim asom Andyjem Roddickom.

Seksi Brooklyn si oglejte v priloženi galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.