Magazin > VIP
46 ogledov

Seksi koledar dobilo le 10 Slovencev

mobihel
1/12
Tomislav Dolenec
Skupina Helios je na večernem dogodku Emotions by Helios predstavila svojo prvo izdajo prestižnega koledarja Mobihel 2015, ki ga je prejelo 10 srečnih izbrancev.

Gre za omejeno naklado, saj so koledar natisnili v 1000 izvodih. Poleg desetih posameznikov v Sloveniji bo Skupina  Helios osrečila še 990 srečnežev v 40 evropskih državah. Čar koledarja Mobihel 2015 pa se ne skriva le v njegovi ekskluzivnosti in majhni nakladi, temveč tudi v vrhunskih manekenkah, ki so pozirale ob najhitrejših jeklenih konjičkih na dirkališču Slovakia RING na Slovaškem.

Razkritja in podelitve nove estetske pridobitve v Sloveniji so se poleg idejnega vodje prestižnega koledarja Geralda Martensa (predstavnik lastnika Heliosa) udeležili tudi znani obrazi, med katerimi smo zasledili tudi Iris Mulej, Tino Gaber, Jano Kotesko, Katarino Benček, Boštjana in Niko Čukur, manjkal pa ni seveda tudi Taiji Tokuhisa. Dogodka so se udeležili tudi številni predstavniki poslovne javnosti, ki so z velikim pričakovanjem končno dočakali žreb in s tem podelitev Mobihel koledarja 10 srečnim posameznikom.

Vrhunske manekenke in jekleni konjički

Srčni utrip in visoko temperaturo so poleg razkritja koledarja dvigovali tudi dirkalnik Renault Praga in vrhunske manekenke, ki so jih lahko za kratek čas občudovali tudi tisti, ki so domov odšli brez koledarja. V Asu smo opazili Nikolino Miletić in Marino Stanger ter priznanega in uglednega fotografa Tomislava Dolenca, ki je zakrivil letošnji slavni koledar. Pri tem sta mu pomagali tudi vizažistka Iva Beršić in stilistka Ines Zrnc Gregorina, ki sta poskrbeli za popoln izgled in zapeljivost ženskih ter "jeklenih" modelov.

Komentarjev 2
  • Skippy 19:46 06.december 2014.

    To so prave babe, ne pa tiste špehike, ki nam jih hočejo servirati kot prave ženske.

  • punca05 13:07 06.december 2014.

    ali imajo vse punce že popravljene žnable