Magazin > VIP
29 ogledov

Seksi Sofia je spet zasedena

Sofia Vergara Reuters
Kolumbijska igralka Sofia Vergara ni dolgo zdržala brez bivšega. Le mesec dni po razhodu sta z Nickom Loebom spet par.

Zvezdnica serije Sodobna družina naj bi se pobotala z bivšim fantom, Nickom Loebom. Paparaci so ju namreč opazili na romantični večerji, njuni bližnji prijatelji pa pravijo, da se trudita rešiti težave in začeti znova. "Ljubita se, a v razmerje je treba vlagati. Veliko se pogovarjata in poskušata rešiti težave od prej," je za časnik New York Post izdal neimenovan vir.

Sofijini prijatelji upajo, da jima bo tokrat uspelo in da jima pritisk ne bo prišel do živega. Pred enim mesecem sta se namreč razšla tudi zato, ker je Sofijina slava zaradi izjemnega uspeha Sodobne družine naglo narasla. A prepričani so, da 39-letna igralka ne bo pustila, da to uniči njuno razmerje. "Sofia se je vanj zaljubila predvsem zato, ker ga njena slava in njen zapeljiv videz nista ogrožala. Prevzel jo je njegov humor in dejstvo, da se je z njo pogovarjal, kot da ne bi bila zvezdnica," so še razkrili prijatelji, ki upajo na najbolje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.