Magazin > VIP
35 ogledov

Seksi voditeljica ne komentira govoric

tara zupančič mediaspeed
Jan Plestenjak naj bi se ogrel za televizijsko voditeljico Taro Zupančič.

Po Tini Gaber naj bi pevec Jan Plestenjak spet našel ljubezen. Njegovo srce naj bi osvojila sovoditeljica Boštjana Romiha v šovu Popolna poroka Tara Zupančič, ki je sicer tudi uspešna manekenka in fotomodel, njene čare pa smo si lahko ogledali tudi v Playboyju.

Ker Jan svojih domnevnih ljubezni in romanc še nikoli ni rad komentiral, smo se obrnili na seksi voditeljico, a tudi ona se je zavila v molk.

Kako že pravijo? Molk pove več kot 1000 besed?

Vsebine s področja lepote, nege in stila tudi na forumih med.over.net.

Komentarjev 5
  • marabunta 21:31 09.april 2015.

    Janči, daj najdi si že enkrat eno "normalno" žensko, je ura, da nehaš s temi tako imenovanimi VIP bejbami, a ti še ni jasno, da one rabijo samo prepoznavnost in postavljanje ob tebi, s takimi ne boš nikoli prišel daleč, ...prikaži več če iščeš pravo ljubezen, si totalno zgrešil smer, sorryyyy

  • markus 17:31 09.april 2015.

    Tega Plestenjaka, pa z vsem spoštovanjem do njega, pa vendar malo preveč opevate. Kaj je pa on posebnega? Dobro, jaz sem moški, vendar četudi bi bil gej, ga ne bi pogledal. Vedno mastni lasje, smrad po cigaretih, konec koncev pa ...prikaži več tudi mlad ni več. Pri 41-ih letih bi se lahko že malo spametoval, ne pa da leta od ene do druge ta wannabe "latinolover". Še bolj pa so nizko padle ženske, ki "uporabljajo" tako "iztrošeno robo".

  • macko 15:50 09.april 2015.

    samo, da ne bo čez dvajset let v na-ročju, pardon klobasi cruisa pristal....