Magazin > VIP
259 ogledov

Sekuja Condeja poimenoval Mambundo Nagumbe

Seku Conde mediaspeed
Jonas Žnidaršič je na svojem Twitter profilu zapisal, da je Sekuja M. Condeja nekoč poklical Mambundo Nagumbe. Seku mu ni zameril, saj se rad šali.

Igralec in televizijski voditelj Jonas Žnidaršič je na svojem Twitter profilu razkril, da je Sekuju M. Condeju nekoč pripel napačno ime. "Enkrat sem ga po pomoti poimenoval Mambundo Nagumbe. Ni zameril," je zapisal. O šali smo povprašali tudi Sekuja samega, ki pa je povedal, da se dogodka sicer ne spomni, ampak "verjetno je bila to kakšna od zafrkancij, ki jih imamo vsake toliko, ko se srečamo, in jih jemljem kot šalo. Znamo se zelo dobro pošaliti, tako ali drugače," je še dodal.

Novinar se namreč tudi sam rad pošali na svoj račun. "Rad izzivam ljudi s kakšnimi nekorektnimi na svoj račun, potem pa ljudje ne vedo, ali se lahko smejijo ali ne," nam je zaupal.

In glede na to, da ima Seku malce neobičajno ime, si ga ljudje včasih težje zapomnijo, vendar tega ne jemlje preveč resno. "Mogoče me zmoti za kakšno minuto ali dve, potem pa grem naprej," je povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.