Magazin > VIP
30 ogledov

'Sem čisto preprosto dekle'

1/13
Žurnal24 main
Mirela Korać je te dni končno zadihala od napornega tedna, ki jo je čakal po prevzemu krone. Na naslov Miss Universe se še ni uspela privaditi, ves medijski pomp pa je zanjo nekaj čisto novega.

Poleg Mirele pa se morajo na njen naziv privaditi še njeni domači, predvsem pa fant Alen , s katerim sta skupaj leto in devet mesecev. Vsi so bili popolnoma šokirani, ko je žirija razglasila Mirelino ime kot Miss Universe Slovenije 2009. "Ob razglasitvi sem najprej pogledala svojega fanta. Takoj sem videla, da je čisto šokiran."

Kljub temu pa zmaga ni bila nobeno presenečnje, saj se 22-letna lepotica tovrstnih tekmovanj udeležuje že od svojega 17. leta. "Z udeležbo na lepotnih tekmovanjih sem se veliko naučila," pravi Mirela, ki se je med drugim leta 2005 borila za naslov Miss Hawaiian Tropic, ki je tedaj pripadel Nini Osenar in Vanji Ivanovič . Lani si je prisvojila naziv Miss Bikini, ob boku pa ji je kot druga spremljevalka stala Nermina Sijamhodžić , nesojena Miss Hawaiian Tropic za leto 2009.

Mirela upa, da se ji bo z nazivom odprla manekenska pot. © Dejan Mijović

 
Mireli se je zmaga nasmehnila ravno v pravem trenutku, saj je bilo to tekmovanje zadnje, katerega se je udeležila. S pomočjo naziva Miss Universe želi uspeti kot manekenka, zagotovo pa je ne bomo videli peti, kot je to navada pri slovenskih misicah.

Slovensko Miss Universe, ki je nedavno v trajno last prejela čisto novo ford fiesto, sedaj čakajo naporne priprave na svetovni izbor, ki bo potekal 23. avgusta na Bahamih. Na drugi strani Atlantika bo z ostalimi tekmovalkami preživela en mesec, medtem pa bo morala našo podalpsko državico karseda najbolje predstaviti. Mirela pravi, da za najbolj gledano lepotno tekmovanje pripravlja posebno presenečenje. Ob vprašanju, če se bo oblekla v slovensko narodno nošo, je le skomignila z rameni in dodala: "Pustimo se presenetiti."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.