Magazin > VIP
43 ogledov

"Sem grozna, rdeča in skuštrana"

Cheryl Cole FameFlynet
Med zvezdniškimi DVD-ji za lepe noge, čvrsto zadnjico in raven trebuh žal ne bomo našli vaj, ki jih izvaja pevka Cheryl Cole, saj pravi, da je med telovadbo grozna in da se nikoli ne bi pustila snemati.

Čeprav pevka Cheryl Cole vsak dan kar nekaj časa posveti vadbi, je na vprašanje o tem, ali bi posnela DVD z vajami, takoj odvrnila: "Ko telovadim, sem videti grozno. Vsa sem rdeča, moji lasje so skuštrani. Nikakor se med telovadbo ne bi pustila snemati,“ pravi pevka, ki velja za eno najbolj seksipilnih žensk na svetu.

Pevka dodaja, da za svojo postavo naredi zelo veliko. Vsak dan naj bi naredila kar 13 različnih vaj za roke in noge, pri tem pa ji pomaga tudi osebna trenerka, ki jo je poiskala po tem, ko se je pred časom zredila za pet kilogramov. "Namesto klasičnih vaj, ki krepijo bedra, delava vaje za druge nožne mišice, zaradi česar so mišice daljše, bolj vitke in lepo oblikovane," razlaga Tracy Anderson, osebna trenerka, na katero prisegajo tudi druge hollywoodske zvezdnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.