Magazin > VIP
44 ogledov

"Sem najsrečnejši moški na svetu"

Jennifer Aniston, Justin Theroux FameFlynet
Justin Theroux pravi, da je ob Jennifer Aniston najsrečnejši moški na svetu.

Jennifer Aniston in Justin Theroux sta drug z drugim srečna kot še nikoli v življenju. Štiridesetletni Justin je pred kratkim priznal: "Ne bi mogel biti srečnejši. V posteljo grem vedno z mislijo, da sem najsrečnejši moški na svetu." Marsikateri moški bi bil vesel, če bi vsak večer legel k Jennifer, a ta privilegij ima le Justin, ki je svojo drago prejšnji teden odpeljal na romantičen oddih v Pariz.

Golobčka sta bila videti nerazdružljiva, med sprehajanjem po pariških ulicah sta imela oči le drug za drugega in si neprestano izmenjavala objeme in poljube, zmotil ju ni niti dež. Jenniferin prijatelj je zaupal, da je njuno razmerje popolnoma drugačno od njenih prejšnjih in da se vse na Justinu zdi prav. Z lepimi besedami o svojem šarmantnem fantu pa ne skopari niti Jen: "Zelo je zaščitniški, zelo dober človek in neznansko zabaven," je zaupala igralka.

 

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.