Magazin > VIP
30 ogledov

"Sem zanič igralka"

Emma meni, da je najslabša v svojem razredu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Igralka Emma Watson, zvezdnica filmov o Harryju Potterju meni, da si zasluži naziv najslabše igralke.

„Mislim, da sem najslabša v razredu,“ je razkrila 20-letna Emma, ena najbolje plačanih igralk v Hollywoodu. Emma se je namreč jeseni 2009 vpisala na univerzo Brown na Rhode Islandu, kjer študira evropsko zgodovino in igralstvo. Pravi, da njeni prvi dnevi na univerzi niso bili nič kaj prijetni. „Bilo je grozno. Na prvi zabavi sem se počutila kot bi vkorakala v ameriški najstniški film,“ je razkrila Emma.

Emma je svojo izbiro univerze lani spretno skrivala, a sta jo po nesreči izdala igralski kolega Daniel Radcliffe in producent David Heyman. Emma je takrat dejala: „Želim si biti normalna. Dokler ne bom vstopila na univerzo in videla, da so povsod plakati filmov o Harryju Potterju, bo vse v redu.“

„Oddahnila sem si, ko je moja sostanovalka dejala, da ne ve, kdo je Harry Potter,“ je v smehu še razkrila 20-letna Emma, ki naj bi se zapletla v romantično razmerje s sošolcem Rafaelom Cebrianom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.