Magazin > VIP
76662 ogledov

Senzacija: Pevec Seal prvič pokazal otroke, ki jih ima s Heidi Klum

seal
1/2
Profimedia
Ste mislili, da je le Leni podedovala mamine manekenske gene? Poglejte njeno sestrico!

Heidi Klum in njen nekdanji mož pevec Seal že od nekdaj skrbno skrivata obraze svojih otrok. Sedaj pa je Seal naredil izjemo in vse, vključno z novo partnerko Lauro, pripeljal s sabo na premiero filma 'The Book of Clarence'.

Leni (19), ki jo je Seal posvojil, Lou (14), Henry (18) in Johan (17) so takole ponosno pozirali ob svojem še bolj ponosnem očetu. Leni je bila edina, ki se je doslej javno izpostavljala, saj je ubrala isto pot kot njena mama in postala manekenka. Pri 16 letih je z mamo prvič skupaj pozirala, in sicer za naslovnico revije Vogue. Še več manekenskih genov pa je od lepe Nemke očitno podedovala njena druga hči Lou, ki je precej višja od starejše polsestre.

Heidi in Seal sta bila poročena od leta 2005 do leta 2014. Leni se je Heidi rodila v razmerju s Flaviem Briatorejem, s katerim več let ni bila v stikih, sedaj pa se je njun odnos izboljšal. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.