Magazin > VIP
62 ogledov

Šerbedžija se je poigral s Cecinim mednožjem

Rade Šerbedžija ja za vlogo v filmu Fugitive Pieces prejel nagrado Marka Avrelij Žurnal24 main
"Šerbedžija je v umetniškem zanosu Cecino krilo dvignil višje, kot je bilo treba, in jo prijel tam, kjer ni bilo treba," je izdal režiser Stojan Stojčić.

Stojčić, režiser Nečiste krvi, je zato izrezal deset sekund filma, v katerem se Ceca pojavi popolnoma gola. Kot pravi, je erotični prizor na kupu krompirja odstranil iz spoštovanja do občinstva. "Bilo bi preveč. Šerbedžija je v umetniškem zanosu Cecino krilo dvignil višje, kot je bilo treba, in jo prijel tam, kjer ni bilo treba. Tega ni bilo v scenariju," je razložil režiser in dodal, da Željko Ražnatović - Arkan filmu ni nasprotoval, ni pa mu bila všeč Cecina vloga. "Arkan filma ni prepovedal. On si je le želel, da Cece v njem ne bi bilo. Rekel je, da film ni posnet po romanu. V Ceco je bil zaljubljen. V nos mu je šlo vse, kar se je na kateri koli način povezovalo z njo. Tako sva mu v nos šla tudi jaz in Šerbedžija," je o filmu, ki ga je posnel pred 20 leti, še izjavil Stojčić. O Ceci pa filmar najde le lepe besede. "Je umetnica in zelo profesionalna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.