Magazin > VIP
254 ogledov

Šerbi dodatno odrezali nogo

Barbara Šerbec - Šerbi Nik Rovan
Nekdaj zelo priljubljeni pevki Barbari Šerbec - Šerbi se je zdravstveno stanje konec lanskega leta spet poslabšalo, a šele zdaj smo izvedeli, da so ji morali dodatno skrajšati nogo, ki so jo pred časom že odrezali.

Kot poroča revija Lady, so to morali storiti zaradi hude okužbe, kar pa je Šerbi, razumljivo, potrlo. Sprva naj bi zdravnike prepričevala, naj tega ne storijo, a so ji razložili, da je bolezen zelo resna. Operirali so jo v Murski Soboti, kjer so ji nogo tokrat odrezali nad kolenom. Pozneje so jo premestili v dom upokojencev v Radencih, kjer je še vedno nastanjena. Iz zanesljivih virov nam je uspelo izvedeti, da zanjo skrbijo 24 ur na dan, a da si ni več podobna. Eden od zaposlenih v domu nam je razložil, da je njeno zdravstveno stanje dobro, da ima dobre in slabe dni, vendar "se velikokrat odzove drugače, kot bi pričakovali".

"Očitno ji je vseeno za zdravje"

Zaradi Šerbi so zaskrbljeni številni glasbeniki, med njimi tudi pevka Claudia, ki je pred časom zanjo organizirala dobrodelni koncert. Septembra lani je to želela ponoviti, a jo je volja minila. "Malo se mi je zamerila, ker ni pazila na prehrano. Ima zelo hudo sladkorno bolezen in me je zelo šokirala, ko je na pikniku Lady jedla kar vse," je pojasnila pevka in dodala: "Očitno ji je vseeno za življenje in za zdravje."

Komentarjev 6
  • Lavdan 14:13 10.maj 2013.

    Če je že ta Klavdija ena butara, tudi vi to brez potrebe obešate na zvon. Šerbi pa čimveč zdravja in potrpljenja.

  • rajby13 15:07 09.maj 2013.

    kakšna pa je zelo huda sladkorna bolezen?? sladkorna bolezen je sladkorna bolezen in samo bolnik sam si jo bo ali poslabšal ali pa bo redno skrbel za svoje zdravje in imel za vaše pojme "lahko obliko sladkorne bolezni". ona ima ...prikaži več predvideva sladkorno bolezen tip2 ki se najprej zdravi s prehrano oz dieto, če se ne paziš kaj kmalu presedlaš na tablete in na koncu končaš z injekcijami. tako da do tega stanja, ko so ji morali pa še amputirati nogo pa je kriva sama. tako pač je eni imajo rajši svoje življenje kot kos torte! lp

  • Andrej Kovačič 11:25 09.maj 2013.

    kera pa je ta klavdija? z šerbi smo žurali ko nori