Magazin > VIP
4083 ogledov

Šest mesecev po porodu: Ana Ivanović svojega telesa ne skriva

Pokazala se je v kopalkah.

Nekdanja srbska teniška igralka Ana Ivanović, ki je 17. marca letos povila sina Luko, je svojim sledilcem pokazala poporodno postavo. Posnetek lepe 30-letnice v kopalkah razkriva, da na njej ni niti enega odvečnega kilograma. Njeni oboževalci so ponoreli. "Ne morem verjeti, da si tako popolna,“ je zapisal eden od njenih sledilcev, nekdo drug pa je pripomnil, da ima neverjetno lepo postavo. Z njim se verjetno ne strinjamo le mi, ampak tudi Anin mož, nemški nogometni zvezdnik Bastian Schweinsteiger.

Ana je komplimentov sicer že vajena. Ko je še aktivno igrala tenis, jo je spletna stran tennisreporters.net kar pet let zapored razglasila za najlepšo igralko sveta (od leta 2005-2009), revija FHM pa jo je na lestvici 100 najlepših žensk uvrstila na 11. mesto. Leta 2008 so bralci časnika Bild odločili, da ima Ana med športnicami najlepše telo, istega leta pa je prejela še en laskavi naziv -  časnik The Globe & Mail jo je razglasil za najlepšo teniško igralko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t believe summer is almost over ☀🌊🍹

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.