Magazin > VIP
20793 ogledov

Šestletni sin Slovenke dobro služi z Instagramom

Za njegov profil na Instagramu skrbi mama.

Ryan Secret Rodriguez Jr ima 134 tisoč sledilcev na Instagramu. Za objavo zasluži od 200 do 1500 evrov. Star je 6 let. 

Njegova mama Sandra je tista, ki vodi njegov profil na Instagramu in pogovore s predstavniki blagovnih znamk, ki bi želeli, da Ryan pozira v njihovih izdelkih. Slovenka, ki je pred enajstimi leti šla iz Slovenije v ZDA, je za Planet TV povedala, da se je vse začelo, ko je Ryanovo fotografijo na Instagramu videl lastnik znamke Fashion Kids in jo objavil na svojem profilu. In tako se je začelo.

Ryana si želijo priznane znamke, kot so Dolce Gabbana, Stella McCartney, Versace in Gucci. Prepričal jih je s svojo energijo, poziranjem, pa tudi s prepoznavno frizuro, zaradi katere se ga je prijel vzdevek otroški Bruno Mars. Kot je mama povedala za Daily Mail, za frizuro skrbi Ryanov oče. 

Sandra je tista, ki se odloči, katera oblačila bo Ryan promoviral in katere objave bodo lahko videli njegovi sledilci. Sama poskrbi za stilsko podobo in fotografije. S fotografijo se namreč profesionalno ukvarja. 

Komentarjev 11
  • jozicamurn 01:28 21.junij 2018.

    Nimam nič proti tamaumu, ampak tale čokoladni fante je samo izraz naših sprijenih liberalcev in nedomoljubnih mater, ki zaničujejo lastno kulturo v prid drugi kulturi.

  • Tadej 21:45 20.junij 2018.

    Potem pa pri 20-ih padec na realna tla in depresija.

  • miki1234 17:53 20.junij 2018.

    zgodba malih prenapihnjenih kvazi zvezd... v otroštvu jim napumpajo glave o njihovi velepomembnosti, potem v puberteti pa padejo na realna tla, ko jih še pes noče povohat...