Magazin > VIP
62 ogledov

Šestletnica, o kateri govori ves svet

Honey Boo Boo
1/2
Youtube
Pozabite na Suri in Shiloh Jolie-Pitt. Honey Boo Boo je tista, ki je v Ameriki prava zvezda.

Ameriški mediji že lep čas z navdušenjem spremljajo šestletno Alano Thompson, ali bolje znano kot Honey Boo Boo. Mala blondinka je čez lužo velika zvezda zahvaljujoč svoji mami June, ki malčico vztrajno pošilja na lepotna tekmovanja za najmlajše, ki so v Ameriki silno priljubljena. Honey Boo Boo je postala znana z resničnostno serijo Toddlers & Tiaras (Malčki in tiare, op. p.), ta mesec pa je zaradi vse večje popularnosti dobila celo svojo lastno serijo, Here Comes Honey Boo Boo (Prihaja Honey Boo Boo, op. p.).

Poleg šestletnice je zanimiva tudi njena preobilna mama, ki skozi hčerko živi svoje neizpolnjene sanje. Alano ves čas sili v lepotna tekmovanja, ki malčico bolj utrujajo kot veselijo, poleg tega pa jo spodbuja k pitju energijskih pijač, da bi lažje prenašala dolga tekmovanja, ki so za majhne deklice lahko še kako naporna. Posebni mešanici energijske pijače pravita kar 'go go juice'.

Honey Boo Boo je vedno bolj zanimiva za Američane, saj tabloide ves čas polnijo zgodbice iz njenega življenja. Pa naj bo to o njeni sestri, ki je pri 17 letih že postala mama, o njenem ljubljenčku, pujsku Glitzyju, ali pa o tem, da si med snemanji dovoli jesti hitro hrano. Več o Honey Boo Boo si oglejte TUKAJ.

Komentarjev 1
  • dd 10:20 29.avgust 2012.

    Naj uživa slavo. Čez 2 leti, s takšno hrano, bo tako grda kot njena mati.