Magazin > VIP
30 ogledov

Sestra Mariah Carey na psihiatriji

Alison Carey Profimedias
Alison Carey svojo slavno sestro Mariah Carey prosi za pomoč.

Alison Carey so po skrivnostnem napadu na njenem domu v New Yorku zaprli v psihiatrično bolnišnico. 54-letnico so sprejeli s poškodbami glave, kako je do njih prišlo, pa ji osebje bolnišnice očitno ni verjelo. Alison namreč trdi, da jo je napadel moški in ji ukradel nakit.

Starejša sestra Mariah Carey, ki je že dalj časa odvisna od drog, se je sedaj obrnila na medije, saj pravi, da je po krivem zaprta na psihiatriji. "Potrebujem odvetnika, ki me bo spravil iz te bolnišnice, saj me tukaj brez razloga zadržujejo že tri mesece,“ je povedala Alison, ki je v intervjuju za Radaronline opozorila tudi na nevzdržne razmere v bolnišnici. Ker ni hotela vzeti pomirjevala, naj bi jo osebje psihiatrije preteplo.

Kaj se dogaja s sestro, pa Mariah očitno prav nič ne skrbi. Pevka v družbi svojega novega ljubimca, milijarderja Jamesa Packerja, uživa na počitnicah v Evropi. "Prosim, recite Mariah, naj me spravi od tod. Hočem ven!“ je novinarje prosila obupana 54-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.